Dit prachtige eigendom is gelegen in Meersel-Dreef, een dorp behorende tot Meerle, dat op zijn beurt een deelgemeente is van Hoogstraten. Meersel-Dreef is het meest noordelijke dorp van België en plakt als het ware tegen de Nederlandse grens. Het is makkelijk bereikbaar via de E19 Antwerpen – Breda via afrit 1a Transportzone Meer.

Dit luxueuze paardeneigendom bestaat uit een ruim, gerenoveerd statig landhuis, een bijgebouw ingericht als guesthouse, een Vlaamse Schuur met 2 ruime paardenstallen en een opfokstal met uitloop, een tweede paardenstal ingericht met 12 ruime boxen, een longeercirkel, een buitenpiste, 9 paddocks en weides met schuilstal.De luxueuze villa is ingericht in een moderne landelijke stijl met hoge afwerkingsgraad. Deze bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met fraaie trap naar het eerste verdiep.

De hal loopt door naar de achterinkom met gastentoilet, rechts een grote leefruimte (ca. 90 M²) met open haard en op brede houten plankenvloer met aansluitend twee grote ruimtes, welke momenteel ingericht zijn als kantoor. Links komt u in een volledig ingerichte, moderne leefkeuken met open haard op gas en knus eetgedeelte met terrasdeuren naar de tuin. Tevens bevindt zich op de begane grond de masterbedroom met dressing en ruime badkamer met 2 wastafels, ligbad en stoomcabine/douche.

Op het eerste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan één met een mezzanine, een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet en een technische ruimte. Verder is er een linnenkamer met ingebouwde kasten die aansluit op een zeer ruime tweede master bedroom (ca. 100 M²) met dressing en badkamer en suite en een toegang tot de zolderverdieping.

Alle info: Klik hier