De koningin werd twee maanden geleden gedwongen het paardrijden op te geven nadat ze 'ongemak' had ondervonden, zo wordt gemeld. Hare Majesteit, 95, kreeg begin september te horen dat ze moest stoppen met haar geliefde hobby, maar is vastbesloten om snel weer in het zadel te stappen.

Volgens The Sun heeft de koningin - die bekend staat om haar liefde voor paardrijden en als een fervent racefan - niet meer op een paard gezeten sinds ze een zomervakantie in Schotland doorbracht.

De krant citeerde een bron uit Balmoral Castle - het Schotse vakantieverblijf van de koninklijke familie - en meldde dat Hare Majesteit "nogal wat ongemak" ondervond. 'Ze is dol op paardrijden en het maakt al het grootste deel van haar leven deel uit van haar ritueel,' zei de bron. Ze is extreem teleurgesteld dat ze sinds begin september niet meer kan paardrijden.

Maar de koningin heeft geweigerd om haar favoriete tijdverdrijf op te geven, en volgens koninklijke insiders geciteerd door The Sun, staat ze te popelen om terug te keren nadat ze de tijd heeft genomen om uit te rusten.


Bron: Dailymail