Afgelopen weekend was Daphne Peperstraten oppermachtig bij de pony's op het CDI3* in Roosendaal. Equnews sprak met haar over haar ervaringen bij Den Goubergh en haar geweldige pony waarmee ze de concurrentie flink het nakijken gaf afgelopen weekend.

  1. Hoe kijk je terug op je deelname aan CDI ROOSENDAAL en hoe is alles verlopen?
Ik vond CDI roosendaal een super leuk concours en het was ook erg goed geregeld. Onder elkaar hebben we het met zijn allen heel gezellig gehad met natuurlijk waren de resultaten er ook naar.
  1. Je mocht uiteindelijk de kür rijden vanwaar de keuze voor je merrie Wonderful Girl?
Ik vond het erg moeilijk om te kiezen met wie ik de kür zou rijden, de pony's zijn allebei super leuk om te rijden en erg verschillend van elkaar, maar na goed met Coby en Marlies te overleggen hebben we voor Wonder Girl (of Wondi zoals ze op stal heet) gekozen, ook om haar nog meer ervaring op te laten doen. daphne van peperstraten-cdiroosendal2015
  1. Vertel eens wat meer of haar?
Wondi is een 8 jarige Duitse Rijpony merrie met de afstamming Wimbledon.  Anderhalf jaar geleden ben ik haar gaan rijden en heb ik haar verder opgeleid. Ze heeft in die tijd super veel geleerd en gaat het nu heel gaaf doen. Het is een super leuke, lieve en heel leergierige merrie!
  1. Na afloop van je kür slaagde je kreeg je een staande ovatie in Roosendaal. Wat doet dat met een jonge meid van 14 jaar?
De kür verliep voor mijn gevoel ook echt heel fijn en ik kon super aan Wondi blijven rijden. Als je dan klaar bent en iedereen reageert super enthousiast is dat natuurlijk extra gaaf!
  1. Je traint bij dressuurstal Van Baalen. Hoe belangrijk zijn ze in jouw opleiding?
Bij Dressuurstal van Baalen train twee keer in de week met heel veel plezier! Ik heb er al heel veel geleerd en ze staan altijd klaar om je te helpen. Ook op wedstrijd is het super fijn dat ik vrijwel altijd begeleiding van Marlies of Coby heb, ze doen dus erg veel aan mijn opleiding en ondersteunen me overal
  1. Wat zijn jouw doelen nog komend outdoor seizoen?
Mijn doel voor het komend seizoen is om zo goed mogelijk te blijven presteren en hopelijk een plekje in het Nederlandse team voor het EK in Malmö te bemachtigen! prijsuitreiking-ponys-cdiroosendaal2015