Op 28 oktober 2013 is Carrie Kleine-Harmsen – voor de 2e keer - bestuurslid geworden van RV en PC Gorssel-Zutphen. Als secretaris heeft ze haar taak gedurende 9 jaar zeer zorgvuldig volbracht. Op de komende ALV in het najaar van 2022 moet ze statutair aftreden. Carrie is in de jaren 1990-1993 al eerder bestuurslid geweest van de Rijvereniging.

Carrie was jarenlang een actief en succesvol wedstrijdruiter en vaste deelneemster van het achttal (samen met haar vader Fre Harmsen), onder leiding van Roeli Bril. Sinds een aantal jaren rijdt ze geen wedstrijden meer, maar Carrie is wekelijks aanwezig op de club les met na afloop natuurlijk de gezelligheid in de kantine.

Naast haar secretariële functie heeft ze zich vanaf 2010 tot aan 2022 geweldig ingezet voor de sponsorcommissie. Carrie coördineerde o.a. de totstandkoming van het programmaboekje voor het Concours, waarvoor ze samen met de leden vele sponsoren benaderde. Zoals door een oud voorzitter zo mooi werd omschreven: “Met zachte hand, maar serieus, werd er tijdig aangekondigd dat je weer aan de beurt was om sponsoren te benaderen. Daar werd je dan vriendelijk aan herinnerd en daarmee kreeg ze veel op tijd rond.” Jarenlang heeft ze daarmee geregeld dat er veel sponsoren werden benaderd en sponsorhindernissen beschikbaar waren.

Haar inzet is en was veel meer dan alleen maar secretariaatswerk. Bij tijdelijke afwezigheid van de penningmeester verving ze deze functie en zorgde ze ervoor dat de financiën op orde bleven. Sinds een aantal jaren verzorgt Carrie ook de Moederdag bloemenactie in mei. Daarmee haalt ze jaarlijks een aanzienlijk bedrag binnen voor de club.

"Carrie is een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Een echt verenigingsmens. Altijd op les en na afloop even gezellig napraten aan de bar, altijd attent voor de lief en leed aandacht en attenties. Als ze iets doet gaat het “all the way” nooit half werk.", aldus de leden.

Bron: KNHS

Foto: KNHS