Van het weekend bloggen de zusjes Meulendijks voor Equnews vanaf het CDI3* in Roosendaal. Gisteren kwamen Lotten en Anne beide voor het individueele klassement aan de start.
lotte meulendijksLotte: Parole stond er super aan en liet zich van haar beste kan zien. We reden een hele mooie expressieve proef en kregen van de jury  71,2%, waarmee we een vierde plaats bij de Young Riders haalden. Ook MDH Ohio liet van zich horen, met een score van 70,6% werd Lotte daar zesde mee.  Ohio gaf echt een fijn gevoel en we konden een hele strakke proef met een mooie constante aanleuning neerzetten. Ik ben super trots op mijn paarden dat we deze geweldige resultaten neer hebben gezet!
Anne: Vandaag was het voor het eerst dat ik een U25 grand prix mocht gaan rijden. Er zaten nog wat foutjes in, maar we hebben heel veel geleerd van deze wedstrijd. Desondanks konden we toch een toch een hele mooie derde de plaats in ontvangst nemen. Reden genoeg dus om tevreden naar huis te kunnen gaan. We hebben echt veel geleerd dit weekend in Roosendaal, en kunnen daar verder op bouwen.
lotte meulendijks2 Anne Meulendijks2