De uitslag van deze rubriek over 1.40m werd opgedeeld in twee lijsten, wat twee winnaars opleverde! Wout-Jan van der Schans zorgde voor het beste Nederlandse resultaat en werd tweede in het zadel van A.S Damascene (v. Emerald). Daarnaast werd de ervaren ruiter ook nog eens zevende met Jager (v. Numero Uno) in de andere notering. 

Siebe Leemans zagen we terug op vijf, één plaatsen voor Teddy Van de Rijt en Herma (v. Ukato). Jody van Gerwen kwam dan weer op acht te staan met Panamera Sth (v. Jonsaunier Dwerse Hagen) maar werd in het zadel van Chester 365 (v. Cellestial) ook twaalfde.

De Amerikaanse Evan Coluccio was de allersnelste in het zadel van Owen van den Blauwaert (v. Fantomas de Muze). De negenjarige hengst deelde zijn overwinning met Jone Illi (FIN) en Celtas Quillian (v. Uriko). Jos Verlooy was over de ganse lijn goed voor de vierde plaats maar kreeg door de opsplitsing toch nog het tweede schavot ter beschikking. Net als gisteren had hij Panache v/d Wateringhoeve (v. Cicero Z Van Paemel) onder zijn zadel zitten. 

Van de 113 startende combinaties konden slechts 42 zonder fouten finishen. 

Resultaten