De overwinning kwam op naam van de sterk presterende João Victor Castro Aguiar Gomes De Lima. De Braziliaan had Charon van Moeshof (Diamant de Semilly, fokker: Ignace Hinnekens) onder het zadel. Met slechts zes honderdsten verschil greep Giampiero Garofalo naast de winst met Fandango de Semilly (Diamant de Semilly, fokker: Richard Levallois). De top drie was compleet met Zoe Osterhoff en It's A Miracle (Dakar, fokker: H.A. en G. Schipper). 

Berber Dijkman bracht Carturo 2 (Carrico) naar de zevende plaats en op engen volgde Renee de Weert in het zadel van de achtjarige Kilimanjaro (Eldorado vd Zeshoek). Monique van den Broek klasseerde zich met Kes TN (Comme il Faut) op twaalf voor Pim Mulder en Ibylle (Q. Breitling LS).

Danny Willems wint CSI1* finale

In de CSI1* 1.35m finale kwamen vijf combinaties aan de start van de herkansing. Als laatste starter sprong Danny Willems met de 7-jarige Air-Jerome Z (Air Jordan Alpha Z, fokker: Stal Borst) naar de winst. Het duo dook ruim één seconde onder de chrono van Filippo Tabarini en Julius JH (Diamant de Semilly). Op de derde plaats volgde Anna Rees met V-Power Z (Vagabond de la Pomme).

Enkel deze drie duo's wisten een dubbel foutloos parcours af te leggen. Net buiten de top drie strandde Niels Kersten voor eigen publiek op de vierde stek met Fernet MH (Kannan).

Resultaten