De Belg Sander Kenis wist met Milana van de Nianahoeve (Ishallah de Muze) zijn tijd te stoppen op 58.12 seconden, waarmee hij met ruim twee en een halve seconde voorsprong bovenaan het podium eindigde. Alexander Hufenstuhl uit Duitsland reed naar de tweede tijd in het zadel van de 8-jarige Comme Il Faut zoon, Compadre 9. Nog eens een ruime twee en een halve seconde later sloot Niels Kersten onder luide aanmoediging van het Nederlandse publiek op de rug van High Hopes SFN (Numero Uno) de top drie af.

Voor de Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus en de 11-jarige Butterfly Ennemmel (Quaprice bois Margot) was er met slechts vijf honderdsten verschil een vierde plek weggelegd. De Noorse Victoria Gulliksen zag nog eens dertig honderdsten meer op de klok verschijnen, wat haar en de 8-jarige merrie Exquise Lulu (Guarana Champeix) de vijfde plaats opleverde. 

Ook Leopold van Asten zette op VDL Group Miss Untouchable (Chacco-Blue) een sterk parcours neer, waarna hij in een tijd van 63.30 seconden net genoegen moest nemen met de eerste plek buiten de top vijf.

Vind de volledige uitslag hier.

Aansluitend werden de hindernissen op 1.35m gezet. Daarbij sprong Leon Thijssen naar een vierde plaats op Jamerson (v. Kannan). Met vijf seconden extra op de klok volgde Kevin Jochems op vijf in het zadel van Kalidah. In de top tien vinden we nog Julian Kraay op zeven met Jackson (v. Tornesch 1042). Hij werd gevolgd door Loewie Joppen die op acht kwam met Add Picobello Z (v. Action-Breaker). 

De winst kwam op naam van Taisie de Gruchy en Carascada (v. Carrico). Zij eiste naast het goud ook het brons nog op met Corento. Daartussen op twee kwam Kai Thomann met Aquavit 69 (v. Argentinus).

Volledige uitslag