Paulien Schepers kwam aan de start met de 9-jarige Egerie de Hus (Fokker Haras de Hus), een merrie van Hh Conrad. Het duo rondde foutloos af en wonnen de rubriek. Michael Vreys achtervolgde op twee in het zadel van zijn eigen 8-jarig fokproduct, Estrella Van Plockroy Z (Excellent vD Zuuthoeve). Joost Martens zorgde op Kiev (Extase - Fokker: Stoeterij Broere) voor het beste Nederlandse resultaat en werd derde. Op vijf stond in deze uitslag Tom Schellekens met Chella II de Laubry Z (Casalito) gevolgd door Ruben Lamers en Cornflakes (Cornet Obolensky) op zes. De top tien werd afgerond door Emma Bocken in het zadel van Prinses van het Keizershof (Dakar VDL).

De andere uitslag had Siebe Leemans als beste Nederlandse combinatie. Hij rekende op Bijoux Della Torretta (Connor) om net als Martens derde te worden. Jody van Gerwen stuurde Chester 365 (Cellestial) naar zeven terwijl Finn Boerekamp de tiende plek voor haar rekening nam met de KWPN ruin Hawai Balia NL (Van Gogh).

Resultaten

De CSI3* 1.40m rubriek leverde de tweede plaats op voor Leemans in het zadel van de 8-jarige KWPN ruin Kobalt (Harley). Joy Lammers bracht Amazing Z (Alano) naar zes. Finn Boerekamp vond ook haar plek binnen de top tien op negen met Kensington W (Zirocco Blue).