Wat later was Schellekens opnieuw op geen fout te betrappen. In het zadel van Isabel (v. Captain Cooper) was Schellekens goed voor een knappe zesde plaats in een ruim, internationaal deelnemersveld. Voor Nederland kon ook Bart de Bruijn zich plaatsen en werd met Farinjo des Mec (v. Carinjo) dertiende, Leopold van Asten sprong op VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) naar 22. 

2* 1.35m rubriek

Het beste Nederlandse resultaat kwam van Ruben Romp die in het zadel van Vangoth ds Besnards (v. Quartz du Chanu) de vijfde plaats opeiste. Meteen op zes volgde Tom Schellekens met Jingle Bells AC. Als laatste sprong ook Jody van Gerwen de top tien in met Chester 365 (v. Cellestial) en werd achtste. Niels Kersten zagen we nog terug op elf met Akua van Cleef Z (v. Aktion Pur Z) en Kars Bonhof met Korbach van de Renger (v. Colestus) op vijftien.

De overwinning was voor de Duitser Pascal Lindner en Sisko 104 (v. Stalypso). Dirk Demeersman sprong met Odelina van 't Merelsnest (v. Kannan) in 26,41 naar de tweede plaats. Met slechts twaalf honderdsten verschil werd Lieven Devos derde in het zadel van Hannibal (v. Numero Uno). Die derde plaats moest hij delen met een andere Belgische combinatie, Leonie Peeters op Petite Cornette V/D Rostal (v. Cornet Obolensky). 

Volledige uitslag

Nicole Mestrom beste Nederlandse over 1.20m

In de 1* competitie zorgde Nicole Mestrom voor het beste resultaat over 1.20m. In het zadel van Kalante (v. Kannan) werd de amazone zesde. De eer werd mee hooggehouden door Bobbi Hulsenbeck en Balou van het Molenhof Z (v. Berlin), zij werden twaalfde.