De overwinning kwam toe aan de jonge Belgische ruiter, Louis Lambrecht op Galipette du Plessis. Met de 8-jarige merrie van Eldorado de Hus werkte Lambrecht foutloos en met een snelle tijd af. Het duo liet net geen 80 andere combinaties achter zich! De Zangersheide merrie Cranberry de Jarsay Z (Cicero Z) leverde Angelica Augustsson Zanotelli de tweede plaats op. Riccardo Pisani kleurde het brons Italiaans met Chacco's Lawito PS (Chacco-Blue). 

De top vijf werd afgewerkt door de Franse Megane Moissonnier, die rekende op Qoup de Coeur de Muze, een 8-jarige BWP hengst van Mosito van het Hellehof gevolgd door landgenoot Guillaume Foutrier met de BWP ruin Pomerol van't Roosakker (Echo van t Spieveld). 

Vos volgde nipt buiten die top vijf met een zesde plaats voor de KWPN hengst Lay Out. Deze 8-jarige is een zoon van Verdi TN. Ruben Romp kon zich ook nog klasseren en werd zestiende in het zadel van Ultimo 138 (Uriko). 

Resultaten

In de Bronze 1.30m rubriek sprong Jose Woldring-Walker naar de zevende plaats met Charleyna VI VI (Harley). Ook hier liet Woldring-Walker zich opmerken en werd twaalfde met Elstar II Hero Z, een Zangersheide hengst van E-Star.