8 van de 52 combinaties mochten het een finale keer tegen elkaar opnemen in de barrage van deze hoofdrubriek. Het beste Nederlandse resultaat werd wederom gereden door Pim Mulder. Deze keer gezadeld met Memphis Z (v. Mylord Carthago) had een sterke ronde met slechts één springfout een knappe dertiende plaats voor hem in petto. Wat verder op zeventien zagen we nog Marc Houtzager met Holy Moley (v. Verdi TN). 

Het was 's werelds beste ruiter van het moment, Henrik von Eckermann die naar de zege sprong in het zadel van Glamour Girl (v. VDL Zirocco Blue). Het duo zette de winnende tijd op 35,24 seconden. Het gastland werd op het podium verdedigd door Gregory Cottard. De Fransman zat in het zadel van Cocaine du Val (v. Mylord Carthago) en werd tweede met 36,34 seconden als tijd. De top drie was compleet met een foutloze ronde van Philipp Weishaupt en Zineday (v. Zinedine) en een tijd van 37,74 seconden. 

Jérôme Guery kwam aan het werk in het zadel van Cristel (v. Diamant de Semilly). Hun chrono van 38,02 werd beloond met de vierde plaats. 

Resultaten