Nicola Philippaerts en Khan Vd Kattevennen Z stopten als enige de chrono onder de 65 seconden, en bleven zo de Britse Ben Maher met Dallas Vegas Batilly (Cap Kennedy) bijna anderhalve seconde voor. De Fransman Axel van Colen sprong naar de laatste podiumplaats op de rug van de 9-jarige hengst Done'Di Amore (L'Arc de Triomphe).

De plek net naast het podium werd eveneens ingenomen door Frankrijk. Melanie Cloarec werd vierde samen met Fais Toi Belle du Seigneur Pleville (Baltik Sitte), en liet zo de Zwitserse Evelyne Bussmann met Tafila d'Urville (Jenny de La Cense*HN) achter zich als vijfde.

Slechts 1 honderdste na Bussmann kwamen Jack Ansems en Fliere Fluiter door de finish, wat hen de zesde plaats opleverde. Nog eens 8 honderdsten na Ansems plaatste ook Remco Been zich samen met Holland Vd Bisschop (Heartbreaker) als zevende. 

Volledige uitslag

Rob Eras beste Nederlander in Bronze 1.35m

In de voorgaande 1.35m proef ging de winst naar de Ierse Ella Clancy in het zadel van Corraghoe Steel (Mermus R). De beste (en enige) Nederlandse klassering werd behaald door Rob Eras, die op de rug van Olympia Ter Doorn (Hunders Scendro) met een foutloos parcours een knappe elfde plek in de wacht sleepte. Ook Sidney Eras bleef met Gem de Revel (Gemini) foutloos, maar door een te voorzichtige tijd eindigde het duo net niet in de prijzen.

Volledige uitslag Bronze 1.35m