De grote opkomst van maar liefst 120 ruiters voor het 1.45m hoge parcours zorgde ervoor dat de resultaten verdeeld werden over twee uitslagen.

In de ene uitslag stond Joppen bovenaan met Add Picobello Z. De negenjarige hengst van Action-Breaker was op geen fout te betrappen. Ook Jennifer Munsterhuis kon rekenen op Hurricane M (Verdi TN) om zich te klasseren. Als laatste viel ook Jelmer Hoekstra in de prijzen op Seducteur d'Hyrencourt Z (Hunters Scendro).

Voor Joppen en de achtjarige hengst van Windows vh Costersveld bleven alle balken in de lepels liggen. Het duo werd achtste. Kessy van Berlo zorgde mee voor Nederlands kleur in de uitslag en kwam op twaalf na een foutloze rit op Erma (Norit Larino).

De overwinning was voor Bertram Allen die kon rekenen op de negenjarige merrie Quidera W Z, een dochter van Quick Star. De tweede plaats was voor Viktor Melin en Atina (Cartier van de Heffinck) en drie voor Yuri Mansur met Eole du Guerpre (Quartz du Chanu).

Resultaten


Bij de jonge paarden kwam Micky Morssinkhof op zes met Comme Ci Comme Ca (Comme il Faut) en werd Joppen met Edmundo J.J. Z (Emerald van 't Ruytershof) achtste. Op negen volgde Kessy van Berlo met Heinz un Prince (Cornet Obolensky). Als laatste plaatse Bart de Bruijn zich met Miami Vice Tcs (Vannan).