Het 1.30m hoge parcours vormde geen probleem voor Pieter Clemens en de 7-jarige KWPN merrie Marissa (Vigaro). Met ruim een seconde voorsprong hield het duo de plaatselijke combinatie Leopold van Asten met de 7-jarige VDL Groep Mistral (Diamant de Semilly) achter zich. De beste 8-jarige kwam op drie te staan, waar Marie Demonte en Give Me One Reason DK (By Ceira d'Ick) de plek invulden.

Rob Heijligers stuurde de 7-jarige Gladstone Hdh hengst Mick Jagger naar de zesde plaats. De top tien werd besloten door Finn Boerekamp en de KWPN merrie Mcionia Special (I'm Special de Muze) van fokker J.F. P Van Gestel. Mart Ijland volgde op elf in het zadel van Mic Mac (Tyson), een fokproduct uit Stal Thijssen.

Resultaten

Wat later herhaalde van Asten zijn prestatie in de CSI3* 1.40m rubriek en stuurde de 9-jarige VDL Groep Kiara (Clearway) naar de tweede plaats. De overwinning had een Nederlands tintje dankzij de KWPN merrie Inpulss (Dallas) van fokker A.W. Stapel die op één te zien was onder de Ierse Jessica Burke. 

Ruben Romp liet zich met Ultimo 138 (Uriko) op een vierde plaats noteren in het opgesplitste klassement.  Van Asten strandde met VDL Groep Leopold (For Pleasure) ook op een zevende plaats.



Sea Coast Don't Touch Tiji Hero - Voor dat tikkeltje meer in je fokkerij!


Resultaten


F. ©: Franckie Papelard