Net als gisteren kwam de overwinning van de Youngster Tour bij de Peelbergen in handen van Pieter Clemens en de 7-jarige Marissa. Deze KWPN gefokte merrie is een dochter van Vigaro. Leopold van Asten bevond zich ook opnieuw op dezelfde plek en stuurde de 7-jarige VDL Groep Mistral (Diamant de Semilly) wederom naar de tweede plaats. De derde plek werd ingenomen door Thiago Ribas Da Costa en de Diamant de Semilly zoon Sooper Trooper

De KWPN merrie Mornetstar V (Cornet Obolensky) zagen we met Patrick Hickey terug op vier. Petronella Andersson had met de Zangersheide merrie Eden Jeleena Dr Z (Elvis ter Putte) de beste 8-jarige onder het zadel en werd vijfde. Binnen de top tien kwam Nikita Cheung nog op zeven terecht met de Comme il Faut-zoon Maestro Gusto v/d Laarse Heide

Resultaten

Leopold van Asten tweede in CSIO3* 1.40m

Thibeau Spits en de 14-jarige zoon van Calido I, King van Essene, werkten hun tweede fase af in een tijd van 41,41s en waren zo goed voor de derde plaats. Leopold van Asten lijkt de afgelopen twee dagen de eeuwige tweede te zijn met opnieuw een zilveren medaille. Hij had de 8-jarige VDL Groep Leopold (For Pleasure) onder het zadel en finishte in 39,09s. De winnende tijd, zijnde 36,59s, werd afgeklokt door de Ierse Jessica Burke in het zadel van de Dallas dochter Inpulss (fokker: A.W. Stapel). 

Fleur Holleman loodste Cataque du Haut Breil (Conrad) naar de vierde plek gevolgd door Mart IJland en Isla Ibiza (Douglas) op vijf. 

Resultaten

Winst voor Fleur Holleman en Twilight du Vlist Z

De proef voor 5- en 6-jarige paarden had een Nederlandse overwinning dankzij Fleur Holleman en Twilight du Vlist Z (Otangelo). Een gedeeld tweede plek was er voor Thiago Ribas Da Costa en de KWPN merrie Nora (Arezzo VDL). Mart Ijland werd zowel zesde op Chico Zg Z (Cornet Obolensky) als achtste met Coachella Z (Cicero Van Paemel Z).