Sanne Thijssen stond lang op twee én drie bij de jonge paarden. Op CSF Whipper Snapper (v. Zirocco Blue VDL) had Thijssen een foutloze rit in een tijd van 28,86s terwijl ze in het zadel van Chiara VDH (v. Chacco Blue) een tijd van 29,24s had. Op het nippertje werd Thijssen nog een plek naar beneden geduwd door de Fransman Romain Potin, die op de rug van Quinta Zwartepannenhof (v. Ultimate de Kreisker) het zilver van haar overnam met 28,62s op de klok. 

De snelste tijd kwam echter uit Belgische hoek en werd neergezet door Gudrun Patteet. In combinatie met Sea Coast Queen B van 't Paradijs (v. Elvis ter Putte) klokte zij af op 28,55s en nam de overwinning mee naar huis. De top vijf werd besloten door Johnny Pals met Adel Springpower Z (v. A Lee Springpower). 

Resultaten

Lars Kersten op drie in CSI2* 1.40m 

In de 2* competitie was het Lars Kersten die voor het beste Nederlandse resultaat zorgde. Hij had de achtjarige Hascombe Verona (v. Verdi TN) onder het zadel om foutloos te blijven en het brons te veroveren. Tom Schellekens volgde meteen na het podium op vier met Fiarabo (v. Diarado). Zij konden zich als enige Nederlandse combinaties plaatsen.

Winst was er voor Angelica Augustsson Zanotelli en Dyrka du Carry (v. Siryus de Bavoz). Op twee stond Richard Vogel met Chacorewa PS (v. Chacco-Blue).

Resultaten