De Duitser Michael Herhalt is aan een veroveringstocht bezig in Lier. De Duitse ruiter nam bij de zeven- en achtjarigen zowel het goud als het brons op zich. Een rubriek eerder was hij goed voor de gedeelde winst.

Voor eigen publiek kwam Dimme D'Haese aan de start op Etikarta D V. De zevenjarige Zangersheide merrie van Elvis ter Putte uit de stallen van Jan Van Vught bleef foutloos en kwam onder D'Haese op twee. De overwinning was voor Herhalt in het zadel van Bella 1247 (Stakkato Gold, fokker: Carsten Esser) en het brons behaalde hij met Chen Lu (Casino Berlin Old, fokker: Claudia Prior), de beste achtjarige. 

Voor Raf Kooremans en de KWPN merrie Lola-Jay ES (Golden Dream, fokker: E. Schep) sprongen foutloos naar de zevende plaats. Op acht volgde Fleur Holleman in het zadel van de eveneens zevenjarige Lancome (Humberto Ask, fokker: Van Den Broek).

Bij de vijf- en zesjarigen dwong Jack Ansems de negende plaats af met Ami Hero Z (Aganix du Seigneur). Sas Louter plaatste zich met de zesjarige KWPN'er Marvano (Don Diablo HX) met de elfde plaats.

Resultaten