Sjoerd Kommers was met zijn voorlopige vijfde plaats voor Impala d'Oase (v. Cadeau de Muze) de beste Nederlander toen Jeroen Dubbeldam nog in actie kwam. Dubbeldam zat in het zadel van de negenjarige Juwel SFN (v. Etoulon) om deze 1.50m rubriek bij de hoorns te vatten. Net als Kommers lieten zij alle balken in de lepels liggen en waren net iets sneller. 

Met ongeveer een seconde verschil greep Dubbeldam naast het podium en werd vierde in deze Grote Prijs. Voor Kommers was er de zesde plaats. 

Emeric George loodste de tienjarige Dune du Ru (v. Vagabond de La Pomme) naar de overwinning met de winnende tijd van 69,30. Zij gingen een internationaal podium vooraf, met het zilver voor de Spanjaard Santiago Nuñez Riva met de hengst Valentino de Hus Z (v. Vivaldi du Seigneur). Robert Murphy besloot de top drie op de KWPN ruin Imbeer, een tienjarige zoon van Etoulon VDL.

Daphne Van der Schaar deelde nog mee in de prijzen met haar twaalfde plaats voor Iceman Vds (v. Phin Phin). Bas Moerings was de laatste die met een geldsom naar huis ging op Jesther (v. Cardento 933).

Uitslag