In de Grote Prijs-kwalificatie kon Gert Jan Bruggink met Viggo (Vigo d'Arsouilles) naar het brons rijden. Ook op vier zagen we hier Nederlands kleur: Megan Laseur doet het in het zadel van de Ogano Sitte-merrie, Ogano Girl Z. Verder in de top tien verscheen Wout-Jan van der Schans met A.S Damascene (Emerald) op acht. 

De winst was hier voor de Ier James Brennan met Mhs Jersey Girl (Cardento 933). Het zilver werd behaald door de Duitse Tim Rieskamp- Goedeking in het zadel van Zinano G (Zinedine). 

Volledig Nederlands podium in CSI2* Medium Tour 1.45m

In deze 1.45m-rubriek kleurde het hele podium rood-wit-blauw. Bovenaan stond Wout-Jan van der Schans samen met de Numero Uno-hengst Jager. Hij werd gevolgd door Megan Laseur en I Am (Etoulon). De laatste podiumplaats was voor Willem Greve en de Vigo d'Arsouilles stx-merrie Pretty Woman van 't Paradijs.

De top vijf werd aangevuld door Katerina Bubakova met Ella (Billy Mexico) op vier, en Harry Charles met Chawton (Typhoon S) op vijf. 

Opnieuw brons voor Bruggink in de CSI2* Small Tour 1.40m

De winst ging hier naar de Belg Mike van Belle met zijn Figo de Muze-merrie, Frauke van't Hagenhof Z. Op twee verscheen Groot-Brittannië door Jordan Thompson met KWPN-hengst Imperium RJ (Dakar VDL). Gert Jan Bruggink landde met de Zangersheide-ruin Surprising Dream S.H.O Z (Stakkato) op de derde plaats. 

Op vier zien we een ex aequo tussen Mans Thijssen met Knockout EB (Etoulon) en Renee de Weert met Grande Dame du Huit (Diamant de Semilly). 

Verder in proef zien we op zes nog de KWPN-merrie Leganixx (Aganix du Seigneur, gefokt door J.Vrenken) onder de Noorse Jenny Krogsaeter. Op plaats tien landde Leon Thijssen met Chio Z (Chellano Alpha Z).

Bekijk hier de resultaten