De Britse Louise Simpson kaapte uiteindelijk de winst weg bij de 6-jarigen. Simpson kon als enige de chrono onder de 33 seconden stoppen, wat haar en de vosruin Theodoor L3b Vd Zuuthoeve Z (Otangelo) het goud opleverden. Thierry Goffinet zette een foutloze tijd van 33.46 seconden neer, en werd in het zadel van Groupie Semilly (Andiamo Semilly) tweede. Een kleine drie seconden na de Belgische sterkhouder eindigde de Colombiaan Santiago Diaz Ortega op Quenala T (Qualito) als derde op het podium.

Net buiten de top drie konden we Liv Linssen terugvinden. Linssen stuurde de KWPN merrie Lacona (Contendro II) in een tijd van 36.69 seconden naar de vierde plek, en volgde nogmaals als zesde samen met Lyn, eveneens een KWPN merrie uit Contendro II.

Vind de volledige uitslag van de 6-jarigen hier.

Bij de 5-jarigen ging het goud naar de Braziliaanse Katty King en de BWP ruin Ronermus van het Weyenshof (Diamant de Semilly). De Ier Mark Reid had net een seconde langer nodig op de rug van Mmrs Private Jet (Bentley van de Heffinck) en werd tweede, voor Chloe Aston en Cisca Von Rotheck Z (Cicero Z).

Hier volgde Rogier Linssen in het zadel van Martini (Vannan) op een kleine twee seconden van het podium als vierde. Ook Anouck de Ruiter behaalde een knappe klassering als zesde, en kon hiervoor rekenen op de Etoulon ruin, Moviestar.

Vind de volledige uitslag van de 5-jarigen hier.