Een dertienkoppige barrage moest bepalen wie finaal met de medailles aan de haal ging. Hier gaf Tristan Guisson met de elfjarige vosmerrie Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Reve) nog één keer alles wat hij in zich had, wat hem werd beloond met een schitterende overwinning. Onze landgenoot Eric van der Vleuten reed in het zadel van Dreamland (Sunday de Riverland) naar het zilver in een tijd van 36.29, een halve seconde trager dan de winnaar. Als laatste op het volledig vos gekleurde podium volgde voor Frankrijk Gregory Cottard op de rug van Bibici (Norman Pre Noir).

Een verschil van net drie honderdsten met Cottard verwees Maikel van der Vleuten met Dywis HH (Toulon) naar de vierde plek. Voor België sloot Charlotte Philippe op Electro Vd Kromsteek Z (Emerald Van 't Ruytershof) de top vijf af.

Vind de volledige uitslag hier.

De 1* Grote Prijs over 1.30m sloot de competitie bij het Sentower Park af. Hier ging Luka Lisens in het zadel van Qhaleesi van de Molen Z (Quabri de l'Isle) op eigen bodem met de winst aan de haal. Voor ons land sprong Bart Lips naar het beste resultaat door samen met de KWPN hengst Latino (Harley) naar de vierde plek te springen.

Vind de volledige uitslag hier.