Zeven jaar geleden overleed de Zuid-Hollandse fokker en hij liet de fokkerij na aan zijn kinderen en kleinkinderen. Hij heeft dan nog wel Glamourdale kampioen van de KWPN Stallion Show zien worden en de zoon van Lord Leatherdale heeft dan als vijfjarige één WK voor Jonge Dressuurpaarden in de benen gehad.  

Grote successen
Dochter Jolanda Rodenburg zag, samen met haar twee dochters Jasmijn en Isabel van der Velden, de bij hen geboren Glamourdale schitteren in Parijs: “Mijn vader zei altijd: ‘Als ik er niet meer ben, komen de grote successen’. Hij dacht altijd dat Glamourdale heel bijzonder zou worden en had Parijs natuurlijk prachtig gevonden.  
 
Het moet nog gebeuren 
“Het was even heel spannend. Natuurlijk wisten we dat hij kans maakte om goed mee te draaien, maar het moet nog wel allemaal gebeuren. Ik dacht even dat hij vierde zou worden, maar toen Cathrine Dufour onder Lottie Fry eindigde wisten we dat Glamourdale een medaille had. We zijn heel trots met zijn allen.” 

Alle lof voor Lottie Fry en Van Olst 
Glamourdale was in zijn jaar één van de vier veulens die Rodenburg had. “Ik kan hem nog een beetje voor me halen”, blikt Jolanda terug. “In die tijd maakten we nog niet zoveel foto’s. Ik weet nog dat hij mooi was en goed kon bewegen. Hij is als veulen weggegaan. De medailles zijn echt voor zijn amazone en eigenaren: alle lof voor Lottie Fry en Gertjan en Anne van Olst. Zij hebben hem groot gemaakt.” 

Wens 
 Jolanda en haar gezin hebben een Jazz- en een Jerveaux-dochter uit Thuja, haar broer Pieter heeft een Inclusive-merrie uit deze Negro-dochter. “De wens van mijn vader was dat we met zijn fokkerij door zouden gaan, en dat doen we met heel veel plezier en trots”, besluit Rodenburg.