Het Oranje team vierspan menners en IJsbrand Chardon pakken vandaag de eindoverwinning op het CAIO4* in het Hongaarse Vecsés.  Koos de Ronde reed zijn vierspan naar de vierde plaats en had daarmee eveneens een grote bijdrage aan de teamoverwinning. Nog voor IJsbrand Chardon aan zijn vaardigheidsparcours begon wist hij al dat de wedstrijd gewonnen was.  Xijn Hongaarse rivaal Zoltán Lázár vmoest twee grooms van zijn rijtuig sturen toen een van de strengen was losgeraakt. Wat hem vele strafpunten opleverde waardoor hij en zijn team naar de tweede plaats degradeerde. Chardon was dit weekend zeer constant en wist zo de overige deelnemers voor te blijven met een totaal score van 134,90 punten. De Nederlander werd in zowel de dressuur. Na de dressuur en de Marathon leek de Hongaar Zoltán Lázár  naar eindoverwinning in eigen land te gaan. Maar zag de overwinning in rook op gaan na problemen in het vaardigheidsparcours en met 140,72 uiteindelijk tweede werd. Koos de Ronde verspeelde eveneens zijn podium plaats tijdens het 'kegeltjes rijden' en finisht op de vierde plaats achter de Duitser Georg Von Stein. Naast individuele winst voor Chardon sloot het Oranje-team de wedstrijd ook winnend af. Nederland dat een totaal van 278,82 strafpunten verzamelde won voor Hongarije dat 282,09 als eindscore had. Het Duitse team werd derde. Kijk hier voor alle resultaten.