Millie Allen scoorde bij de 7- en 8-jarigen de eerste en tweede plaats met Belgische fokproducten. De Britse amazone zegevierde op de 7-jarige Roxette (Prince van de Wolfsakker) uit de fokkerij van Staf Brosens en volgde met de door Ruben Houben gefokte Quick Diamant HR tweede. 

Kim Emmen werd met de 7-jarige Margaretha Dmh (Comme il Faut) zesde. De KWPN merrie is een fokproduct van Eric Berkhof. Caroline Devos-Poels kon zich maar liefst drie keer klasseren. De Zangersheide merrie uit eigen stallen, Acapulca DV Z (Aktion Pur Z) bracht haar de elfde plaats op en ook de eigen gefokte First Choice Dv Z (For Pleasure) sprong met z'n dertiende plaats in de prijzen. Op veertien kwam nog de Emerald van 't Ruytershof zoon Quizas Van't Hulsbos met Devos-Poels.

Piet Raijmakers Jr was de Nederlandse sterkhouder bij de 5- en 6-jarigen en werd op de hengst Salvador Kn Ter Beuken (Harley VDL) negende.

Kelly Cornelis had de door haar en Tim Waegeman gefokte Baloucante di Luna onder het zadel en bracht de 6-jarige dochter van Balou du Rouet naar de overwinning. Bijna twee seconden verschil hield de Franse Emilie Maglia op twee met de sBs hengst Magic Win de Tinmont (Eldorado vd Zeshoek). Pascale Haep stuurde Macumba Sitte (Fidelgo du Houssoit) naar de derde plaats. 

Resultaten