Het complex bestaat uit twee delen, het eerste perceel van 1,7 hectare omvat een stijlvol gerenoveerde woning met aangrenzend stalgebouw. Ook vindt u hier een recent opgetrokken hippisch centrum met een adembenemende binnenpiste, stallengang en een charmante ontvangstruimte. Buiten is er een ruime piste, een stapmolen en een overdekte longeercirkel, evenals een loods voor opslag en een losstaand stalgebouw. Wees gerust, alle daken zijn asbestvrij en de milieuvergunning loopt tot 2028.

De woning is riant en volledig instapklaar. De begane grond biedt een open keuken die naadloos overgaat in een gezellige leefruimte. Een ruime veranda voegt een extra vleugje charme toe. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een luxueuze badkamer met ligbad en douche. Een aparte trap leidt naar een slaapzaal geschikt voor 24 personen en een sanitaire blok, ideaal voor gasten of events.

Het hippische complex is een waar paradijs voor paarden en ruiters. De binnenpiste van 20m x 40m is uitgerust met een eb- en vloed bodem voor optimale prestaties. De aangrenzende stallengang biedt 16 boxen met wasplaatsen en zadelkamers. Voor klantentevredenheid is er een ruime ontvangstruimte met zicht op de buitenpiste, en een professionele keuken voor heerlijke versnaperingen.

Buiten is er een grote professionele piste van 40m x 55m met verlichting en eb- en vloedbodem. Een recente nieuwbouwloods van 500m² biedt ruimte voor opslag van hooi en stro en kan ook dienen voor extra boxen. Voor een verfrissende beweging is er een overdekte stapmolen met een eb- en vloedbodem en een longeercirkel.

De paarden genieten van een frisse neus in de 7 weidepaddocks, en aan de overkant van de rustige straat vindt u een perceel van 1,2 hectare met ruime schuilstallen.

Dit unieke paardeneigendom biedt u niet alleen de kans om te genieten van een prachtige woonomgeving, maar ook om de roerende zaken, zoals rollend materiaal, pony’s en paarden, en de inrichting van de cafetaria, mee over te nemen. Een kans die u niet mag missen!

Benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje bij Hippique.Immo