De eye-catcher van de veiling, en ook meteen de veilingtopper, was de 5-jarige Quabriolet van het Bildeken. Niet onterecht want de Anakin van Schuttershof-zoon heeft een zilveren medaille op het BK én WK voor jonge paarden op zijn palmares staan. Voor 195.000 euro ziet de familie Gaublomme hun Quabriolet van het Bildeken vertrekken naar een nieuwe eigenaar. 

Veel interesse was er ook voor de 7-jarige Olyda vd Bisschop, dat als tweede paard de kaap van 100.000 euro overschreed. De Diamant de Semilly-dochter ging voor 175.000 euro onder de hamer.

Daarnaast viel ook Nixion VLS Z in de smaak. Zoals de naam al doet vermoeden in deze 2-jarige hengst een nakomeling van Nixon van't Meulenhof, voordien gereden door Harrie Smolders en sinds kort uitgebracht door Jos Verlooy. Voor 84.000 euro verandert Nixion VLS Z van eigenaar. 

Tenslotte werden er ook vier embryo's verkocht. Het meeste geld werd neergelegd voor dat van Chacco Blue x Kitona Di Magico en werd verkocht voor 19.000 euro, maar ook dat van Cornet Obolensky x Carrera de Muze viel in de smaak en werd verkocht voor 16.000 euro. 

Een succesvolle editie dus voor het team van Eye of the Master, dat zijn bieders en kopers bedankt en al uitkijkt naar de editie van volgend jaar!  

Bekijk de veilingresultaten hier.