Equnews blijft binnen EQU.MEDIA het grootste kanaal van bezoekers. In 2022 bezochten niet minder dan 2,3 miljoen hippische bezoekers de websites van equnews.be, equnews.nl, equnews.fr en equnews.com! Dit resulteerde in net geen 8,96 miljoen 'pageviews'

"Het is iets minder dan tijdens de COVID-19 pandemie," vertelt onze marketing verantwoordelijke. "Maar als we de cijfers vergelijken met de periode post-COVID, dan is dit een mooie groei en bewijst het nogmaals dat onze efforts beloond worden door de lezers!"

"We moeten dit alles wel nuchter bekijken. Heel wat onderwerpen zijn niet alleen voor de paardensport interessant, maar ook voor de 'buitenwereld'. Thans is ongeveer 80% van de unieke bezoekers actief in de paardensport. Dat blijkt uit het feit dat 58% van onze bezoekers terugkerende bezoekers zijn."

De BENELUX regio blijft met ongeveer 30% van de bezoekers de basis van onze lezers. Verder komen de meeste bezoekers uit de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk en Duitsland.

Het meest gelezen nieuwsbericht? Is onze opinie op Arjen Lubach die de paardensport 'te kakken zette' in zijn programma. Dit artikel werd maar liefst door 109.424 unieke personen gelezen. Verder waren volgende berichten populair en hadden ruim 100.000 unieke lezers...: