Naast al het spring geweld dat dit weekend op het programma staat is het indoor seizoen voor de dressuurruiters ook weer begonnen. Vandaag was het de beurt aan de jeugd die van start gingen op het CDI Le Mans. Bij de Young Riders was het daar Zoë Kuintjes die direct naar de winst wist te rijden met haar Primeval Brittsion (v. Sir Donnerhall) met wie ze een totaal van 71.471% bij elkaar wist te rijden. Dat was ruim voldoende om haar de zege te geven over de Griekse Theodora Livanos in het zadel van de Florencio nakomeling Fido Dido die met een score van 69.118% als tweede eindigde. De derde plaats ging naar Carlijn Vaessen en haar Fossbury (v. Ampére) die hier een score bij elkaar reden van 68.775%.
Junioren Bij de Junioren was het de Luxemburgse Emma-Lou Becca in het zadel van Komet 282 die naar de winst reden met een score van 69.848%. Zij bleven voor op Pem Verbeek en haar Fernando Torres die hier naar een nette tweede plaats reden met 68.384%. Derde werd Clare Hole in het zadel van Winnetou G.E.P. met een score van 67.929%.
Pony's  In de pony rubriek ging de winst naar de jonge amazone Micky Schelstraete die met Elin's Noncisdador nog altijd voor prachtprestaties weet te zorgen. Vandaag was er een score van 72% voor de combinatie en bleven ze voor op Lara van Nek die met Baumann's Despino op een tweede plaats eindigde met een score van 70.81%. Derde werd Annabelle Pidgley met Cognax IX die naar een score reden van 70.714%. CDI2* In de tweesterren competitie was het de Duitser Matthias Alexander Rath die zijn Danoenchend OLD naar de winst stuurde met 74.765%. Hij bleef zo voor op Karen Nijvelt met Elysias die een score bij elkaar reden van 73.265%, gevolgd door een derde plaats van Jonna Schelstraete met Grand-Charmeur met 71.824%. Resultaten