Bij de Junioren hield Yasmin Westerink de winst in eigen land. Westerink loodste haar Dibert L (Vivaldi) naar de winst met 71,225%. Het paar wist ook op donderdag al de Junioren Team wedstrijd op naam te schrijven.

De Deense amazone Sophia Boje Obel Jorgensen met Askari Pilekaer (Apache), gisteren goed voor de tweede plaats, volgden ditmaal eveneens op de tweede plek met 70,931%. Met een nipt verschil volgde Kenya Schwierking met Cecil (Bordeaux 28) op de derde plaats (70,735%). De top vijf in deze junioren rubriek kleurde verder Nederlands. Anique Frans reed haar JAck Sparrow (Everdale) met 70,098% naar de vierde plaats. Met net geen 70% volgde Lara van Nek in het zadel van Fariska (Vivaldi).

Quinty Vossers schittert in CDI2* Grand Prix

Eerder reden Quinty Vossers en Anouk Noordman voor eigen publiek op het Grand Prix podium. In de CDI2* Grand Prix kwam de unanieme zege op naam van Carl Hedin (SWE) met Davalerian (Dante Weltino OLD). Het paar scoorde met 72,892% als enige boven de 70%. Op een ruime afstand volgde Quinty Vossers met Hummer (Charmeur) op de tweede plaats. Het Grand Prix podium werd afgewerkt door Anouk Noordman en haar Dante's Glory (Don Juan De Hus).

Alle uitslagen