Bij de 3-jarige paarden was het Nashville SW die de overwinning in de wacht sleepte. De Secret x Jazz nakomeling, gereden door Femke de Laat, kreeg een score van 90,5 wat volstond van de winst. Het zilver was voor Nuevo Toto (Glock's Toto Jr. x Sir Fashion), die onder Dirk Jan van de Water 86,0 scoorde. De Ibiza x Ungaro nakomeling Notre Dame KF nam plaats drie voor haar rekening met een score van 83,0.

Vervolgens was Medoc (Vivaldi x Sir Donnerhall) de winnaar bij de 4-jarigen. Met Natascha Bernoski zette de ruin een score neer van 94,5 en deed daarmee een half punt beter dan Marilyn Morka (Ferdeaux x Jazz) die met Tessa de Roon op plaats twee eindigde. Mayflower (Habanna x Alexandro P) vervolledigde met Lisanne der Nederlanden en 83,5 punten het podium. 

Tenslotte kreeg Lot's of Pleasure (Sezuan x Bretton Woods) de hoogste score bij de 5-jarigen. Onder Jos Hogendoorn scoorde hij 94,5 punten en liet daarmee de concurrentie achter zich. Plaatsen twee en drie waren respectievelijk voor Lucky Star M (George Clooney x Wynton) onder Emma van den Hooven met 94,0 punten en Lakewood Tarpania (Charmeur x Furst Romancier) onder Anne-Marije van Kersbergen met 92,5 punten.

Klik hier voor de resultaten.