Sanne van der Pols wist nipt te winnen in de internationale junioren rubriek. Samen met de 10-jarige Excellentie (Blue Hors Don Schufro) werd van der Pols door Jacques van Daele en Magnus Ringmark op één geplaatst. Met een totaal van 71,364% bleef het duo nipt voor op Pem Verbeek met de Florencio 2-zoon, Fernando Torres. Ook Pem Verbeek werd door twee jury leden op één geplaatst.

Magnus Ringmark plaatste Verbeek ex aequo op één met van der Pols. Met 71,313% was het verschil miniem. Het podium werd afgewerkt door Britney de Jong met Caramba (Tuschinski), goed voor 70,707%.

In de Children rubriek nam Allegra Schmitz-Morkramer ongeveer één procent voorsprong op Kebie Raaijmakers.  De Duitse won in het zadel van Tropensonne (Tobago) en bleef zo Raaijmakers met Happy Feet (Tuschinski) voor.

In de pony rubriek won de Duitse amazone met onder het zadel  Loreley (FS Don't Worry). Het paar reed unaniem naar de winst, goed voor 72,714%. Jill Bogers volgde voor eigen publiek op de tweede plaats. Op de rug van de FS Mr. Right-zoon, First Hummer ging Bogers Elliot Nilsson met HB Dancing Daylight (FS Don't Worry) vooraf.

Alle resultaten