Tweemaal op het podium in de Landenprijs.

Zowel bij de Children als bij de ponies reden de Nederlandse dressuurruiters naar de derde plaats. Bij de Children was er geen houden aan Duitsland dat won met een totaalscore van 154,375%. Het Belgische dressuurteam volgde op de tweede plaats met bijna vijf procent verschil. Het Nederlandse team volgde op de derde plaats. 

Voor Nederland kwamen Sophie Evers met Beumonde (75,150%), Robin Dicker met Helena (74,300%) en Sophie van Iwaarden met Hermes Mithras (71,150%) aan de start. Evers strandde individueel ook op de derde plaats.

Bij de pony's reden de Nederlandse ruiters eveneens naar de derde trede van het podium. Opnieuw was de eindzege voor Duitsland. Met 146,667% bleef het Duitse team nipt voor op Denemarken dat tweede eindigde met 145,952%. Nederland volge met nog geen 2% verschil.

Imke Schellekens haar team bestond uit Morgan Walraven en Devill's Kiss Naoni (70,429%), Maddy Dijkshoorn met Boogie de l'Aube (70,857%) en Bridget Lock met Don Davino Horsepoint (73,000%). Lock reed individueel ook naar de tweede plaats.

Familie Vos schittert op het springterrein

In de Children rubriek voor springruiters won Faye Louise Vos met haar zoon van Carinjo, Calgary 56. Net buiten het podium strandde Bethany Vos op de vierde plaats met onder het zadel de sBs-ruin, Asterix (Toulon).

Alle resultaten