CDIU25 Int II

Met Vlingh scoorde Jeanine Nekeman hier de derde plaats met een score van 67,559%. Ze volgde zichzelf op met Ferrari, de overwinning was voor de Spanjaard Antonio Laiz Zandio met Gejholms Menotti. Zij wonnen met 70,971%.

CDI3* GP FS

Nicole Favereau won voor Frankrijk met Ginsengue. Zij scoorden 74,98%. Thamar Zweistra sloot aan met El Macho Malo, Carlos Pinto werd derde voor Portugal. 

CDI2* Int I

Terwijl Corentin Pottier won voor Frankrijk met Gotilas du Feuillard, reed Thamar Zweistra haar Hexagon's Ich Weiss naar de vierde plaats. 

CDIJ J Ind

In het zadel van Fame werd Fleur Prinsen tweede in deze rubriek. Enkel de Duitse Valentina Pistner deed het beter met Flamboyant OLD. Jo-Anne Koch greep de zevende plaats. 

CDIY Y Ind

Capucine Noel en Soleil Noir vom Rosenhof wonnen, Amber De Groot claimde met Homemade de tweede plaats voor Oranje. Bente Hedeman Joosten werd vierde met Hippy Evitia. 

CDIP P Ind

Syrah van de Rovaart en Donna Daria finishte als vijfde in deze proef. Jill Kempes volgde als zesde, Julia Willemsen en Lize van den Heuvel sloten aan. Isobel Lickley won voor Engeland met Mister Snowman. 

Klik hier voor alle resultaten.