Ik heb veel mooie herinneringen aan het CHIO, maar de allermooiste was toch wel met Go Legend twee jaar geleden. Rotterdam was toen de laatste observatiewedstrijd voor de Olympische Spelen in Tokio en ik kreeg daar te horen dat ik in het team zat.

Dit jaar is het EK in Riesenbeck natuurlijk het doel. Na Rotterdam met Go Legend ga ik meteen met Habibi naar Aken. Tijdens het CHIO zal ik dan ook naar huis gaan om Habibi te trainen. Daarna krijgen ze beiden even pauze en dan drie weken na Aken is de laatste observatie bij De Peelbergen. Mooi gepland voor de paarden”.

Go Legend, Marlies haar danspartner in ons Kralingse bos. Het kon bijna niet anders dan dat hij een topper zou worden met zijn afstamming: Totilas x Ferro. Twee schitterende zwarte hengsten die allebei uitblonken in het Grand Prix werk. Van beiden hebben we kunnen genieten in Rotterdam, ze hebben ons allebei memorabele proeven getoond. Go Legend gaat ongetwijfeld de eer van zijn familie hoog houden. Veel succes met de voorbereidingen en heel graag tot later deze maand in onze Rotterdampiste Marlies!

Lees het volledig interview op chio.nl


bron: CHIO.nl