In het zadel van de 8-jarige KWPN merrie Limited Edition (All at Once), gefokt door en in eigendom van Marleen Galema, overschreed de Nederlandse amazone nipt niet de kaap van 70%. Het Nederlandse paar kwam met 69,363% bij twee jurdyleden op één te staan en bij een andere op drie en besloten uiteindelijk op twee.

Voor Romy Bemelmans en de KWPN'er Haisai (Apache) was er met 68,137% de vierde plaats. Elisabeth Geluk had ook een zoon van Apache onder het zadel zitten en kreeg met Hamilton 66,863% waarmee ze vijfde werd. 

De overwinning ging met 69,559% naar de Deense Mathilde Koefoed-Nielsen met Odin Unik (Denver TT). Voor de Duitse Anna-Catherine Schöffner werd 69,068% genoteerd op Felippa W (Foundation 2), goed voor de derde plaats. 

Resultaten

Charlotte 'Lottie' Fry en Glamourdale als enige boven 80%

In de FEI Grand Prix Special ging de overwinning zonder enige twijfel richting Charlotte Fry en Glamourdale. Met de KWPN hengst van Lord Leatherdale werd de Britse amazone unaniem op één geplaatst met een verbluffende score van 80,447%. Zij overschreden als enige de 80%. 

De Fin Henri Ruoste bracht Tiffanys Diamond (Tailormade Temptation) naar een totaal van 74,149% en kwam daarmee bij drie juryleden op twee en bij twee op drie, wat uitmondde in een tweede plaats. Voor Matthias Alexander Rath en Destacado FRH (Desperados) waren de plaatsen omgekeerd en leverde 74,021% hen de derde plaats op. 

Resultaten