In de Junioren rubriek reed Yasmin Westerink et 72,172% naar de winst. De Nederlandse zadelde Dibert L (Vivaldi) naar de winst met heel wat zeven tot achtscores in de 'half-pas' en verzamelde galop met vliegende wissel.

Op het podium volgde Sophia Boje Obel Jorgensen die met Askari Pilekaer (Apache) een totaal van 70,909% achter de naam zag. Samen met Zouzou Majishan (Blue Hors Zack) reed de Deense naar 70,859%, goed voor de tweede plaats. De Nederlandse amazone, Anniek van Dulst volgde op een gedeelde vierde plaats. In het zadel van Kadanz (Charmeur) verzamelde de Nederlandse 70,404%.

Madeleine Witte-Vrees wint PSG

De CDI1* Prix-St Georges kwam op naam van Madeleine Witte-Vrees. Drie van de vijf juryleden plaatste het optreden van de Nederlandse, met Elton (Escolar) op de eerste plaats. Met 70,353% scoorde het duo als enige boven de 70%. Severo Jurado Lopez volgde met Jacobus B (Everdale) met 69,441%. De derde plaats kwam op naam van Muis Schreuder en Jakarta-Utopia RS2 (Lord Leatherdale).

Schreuder haalde 69,412% en verwees daarbij landgenote Margot Arkema met Gavaristo (Tango) naar de vierde plaats. Het paar reed naar 68,824% en bleef zo de Belgische amazone Kizzy Halkett met Flambo (Fidertanz) voor. Het Belgische paar vervolledigde de top vijf met 68,529%.

Jayda Vermeer laat Wilhelmus klinken

Met 75,482% reed Jayda Vermeer in het zadel van Kendrick (Eye Catcher 6) naar de winst bij de Children.  landgenote Eliev Versteppen volgde op het podium met Happy Feet. In het zadel van de 14-jarige zoon van Tuschinski reed Verstappen naar een 74,268% score.

Elisabeth Geluk scoort in Intermediaire B

In de CDI2* Intermediaire B waren de meningen van de juryleden verdeeld. Na afloop stelde Carld Hedin (SWE) zich vooraan de prijsuitreiking op. Samen met Devalerian (Dante Weltino OLD) reed de Zweed als enige naar +70%. Met 70,297% bleef het paar nipt voor op Sophia Ludvigsen (DEN) met Blue Hors Veneziano (Vivaldi). De Deense zag 69,324% achter de naam en verwees zo de Nederlandse amazone, Elisabeth Geluk naar de derde trede van het podium.

Geluk vervolledigde de top drie met Hamilton TC (Apache), met 68,270%. Net buiten het podium volgde België's Priscilla de Jong die in het zadel van Vork's Jackson (Johnson TN) naar 67,135% reed. De top vijf werd afgewerkt door Anouk Noordman met Dante's Glory (Don Juan de Hus), goed voor 67,027%.