In de door Witte van Moort gesponsorde rubriek mocht Lola Middelburg (regio Limburg) plaatsnemen op de een na hoogste trede van het podium.
Jinke Koopmans (regio Friesland) behaalde met haar Nightingale een mooie derde plek.  ''Ik vind het echt ongelooflijk. Het is altijd mijn droom geweest om zo goed mogelijk te kunnen rijden. De proef van vandaag was gewoon écht geweldig. Raimondo deed het fantastisch hij is voor mij de ware.'' reageerde Riddering na afloop.


  1. Kelly Riddering (Landgraaf) - Raimondo, 70,611% 
  2. Lola Middelburg (Oud-Beijerland) - Nadal Tc, 69,722% 
  3. Jinke Koopmans (Sneek) - Nightingale, 69,444%

De klasse B kwam op naam van Denise Koster (regio Noord-Holland) met haar paard Guitar Hero DCF (73,389%). Op de tweede plek eindigde Noortjes Geerts met Oakley HD (regio Zuid-Holland) met een score van 71,389%. Steffie Wijgergangs (regio Noord-Brabant) kreeg de bronzen medaille omgehangen voor de 69,889% die zij kreeg voor haar proef met Nienke Zelma. "Guitar is eerst door mijn moeder gereden tot op Grand Prix niveau. Voor mij is dit pas onze zesde wedstrijd en dit is mijn eerste wedstrijdseizoen. Ik heb hiervoor enkel op de manege gereden." vertelt Koster na afloop.

  1. Denise Koster (Benningbroek) - Guitar Hero DCF, 73,389% 
  2. Noortje Geerts (Delft) - Oakley HD, 71,389% 
  3. Steffie Wijgergangs (Oerle) - Nieke Zelma, 69,889%

bron: KNHS.nl