In Roosendaal werd vandaag op het paardensportcenrtum Den Gouberg de Kür op muziek verreden door de para-ruiters. Dit weekend telt mee als een observatieweekend op weg naar de Paralympische spelen in Rio deze zomer.  

Grade 1b

Zo was er in de Grade 1b winst voor topamazone Nicole den Dulk die met haar Wallace N.O.P. (v. Future) naar een hoge score reed van 77.417%. Ook voor Estee Gerritsen was er een prima tweede plaats met haar Exquis Onassis. Voor haar Kür was er een score van 77.000%. De Franse Celine Gerny eindigde op de derde plaats met Flint en een score van 72.417%.

Grade II

In de Grade II was het Demi Vermeulen die met haar Burberry (v. Lord Loxley) een score noteerde van 77.833% en daarmee de winst wist binnen te halen. Voor Rixt van der Horst die met haar Caraat (v. Gribaldi) in 75.000% eindigde op de tweede plaats. Voor de Duitse amazone Claudia Schmidt was er de derde plaats met een score van 74.500% en haar Romeo Royal.

Grade III

De winst ging in deze rubriek naar de Zuid-Afrikaanse Philippa Johnson-Dwyer met Lord Louis die met een score van 75.750% , nipt voor Lotte Krijnsen die hier op de tweede plaats eindigde met haar Rosenstolz in een score van 75.583%. Voor Sanne Voets was er een derde plaats met Demantur met haar dance kür van DJ Armin van Buuren, zij kregen een score van 74.917%.

Grade IV

De grote winnaar hier was Frank Hosmar die met zijn Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) naar een nette score reed van exact 78.000%. Hiermee bleef hij voor op de Belgische Ciska Vermeulen die met haar Rohmeo naar de tweede plaats reed in een totaal van 72.333%. Marjolein van Kerckhoven wist de derde plaats te bemachtigen met haar Lockefeer's Sampras en een score van 68.917%.   Klik hier voor alle resultaten