Het deelnemersveld, op donderdagavond 23 januari, is er één om van te smullen. Pavo Cup winnares en meervoudig WK-finaliste Great Lady TC zal met huidig U25 EK-kampioene Jeanine Nieuwenhuis strijden om een plek in de finale. Maar ook ruiters als Dominique Filion, Lotje Schoots, Kirsten Brouwer, Laurens van Lieren en Robin van Kooten-Beekink willen voorop in de ereronde tijdens de welbekende klanken van ‘Geef mij maar Amsterdam’. Fanatiek deelneemster aan de selectiewedstrijden Dinja van Liere komt met de in topvorm verkerende KWPN-hengst Geniaal. De behaalde zilveren medaille op het Nederlands Kampioenschap was het begin van een seizoen waarin zij bewezen in topvorm te keren. 

Finnländerin wordt door Madeleine Witte-Vrees genoemd als haar nieuwe Grand Prix-troef. Zien wij deze combinatie over een aantal jaren terug in de Wereldtop? 

De beste 6 geplaatste deelnemers dansen in de Anemone Horse Trucks Prijs voor uitverkocht huis op zaterdag 25 januari, voorafgaand aan de FEI Dressage World CupTM

De complete lijst met deelnemers is prachtig: 

Madeleine Witte-Vrees

Marieke van der Putten

Jeanine Nieuwenhuis

Dominique Fillion

KirstenBrouwer

Corinda Luttjeboer

Lotje Schoots

Laurens van Lieren

Yael Reijnders

Mariska van Groningen

Robin van Kooten-Beekink

Dinja van Liere


Bron: Persbericht