De goedgekeurde 15-jarige KWPN-er Broere Ufo (v. Metall) is teruggekeerd in de stallen van John Tijssen, waar hij nu opnieuw in de verkoop staat. Tijssen bemiddelde vorig jaar in de verkoop van de inmiddels gecastreerde hengst, die onder het zadel eindigde bij de dressuuramazone Suzanne Albers-Peinemann. "Suzanne heeft zelf een grote pensionstal en twee kleine kinderen en komt om in het werk. Naast Ufo heeft zij ook nog een nieuw jong paard en de halfbroer van Zhivago, waarmee zij Lichte Tour gaat starten. Ze heeft het zo ontzettend druk dat ze de keus heeft gemaakt om Ufo te verkopen. Hij is nu vijftien jaar oud, als zij hem nu verkoopt kan iemand anders nog een hoop plezier van hem hebben. Hij is echt nog top fit.” aldus Thijssen aan Hoefslag.
Ufo werd op nationale wedstrijden gereden door Kirsten Beckers, die met hem naar de Zz-dressuur wist te rijden. Voor zijn castratie bracht hij tevens de goedgekeurde zoon, Dark Pleasure, voor hij in 2011 gecastreerd werd.
Voorlopig mag Ufo zijn intrek nemen in de nieuwe stallen van Tijssen, die recent verhuisd is naar een nieuwe accomodatie in Sint Anthonis.
 “Samen met mijn zakenpartners DB Stables hebben we de nieuwe accommodatie gekocht. Voorheen was hier Dressuurstal Rongen gevestigd. Mijn vriend, Rob van Rijthoven, is gestopt met zijn baan en helpt nu ook iedere dag met de training van de paarden.” vertelt Tijssen