In de wereldranglijst van het Longines voor de dressuurjeugd U25 is het Anne Meulendijks die aan de leiding gaat in het klassement. Met haar MDH Avanti N.O.P. behaalde de amazone maar liefst 1972 punten en staat daarmee ruimschoots bovenaan. Ze staat daarmee voor op de Duitse Lisa-Maria Klössinger die met FBW Daktari op een tweede plaats staat met 1834 punten. De Spanjaard Juan Matute Guimon volgt op een derde plaats met zijn Quantico Ymas met 1779 punten. Maxime van der Vlist staat met Bailey op een vijfde plaats met een totaal van 1770 punten, gevolgd door Denise Nekeman en haar Boston STH die met 1768 punten op de zesde plaats staan. Ook Jeanine Nieuwenhuis en haar TC Athena vinden we nog terug op een tiende plaats met 1665 punten.
Bij de Young Riders komt het beste Nederlandse resultaat van Jasmien de Koeyer die op een nette tweede plaats staat met Esperanza met een totaal van 1882 punten. Boven haar staat enkel Semmieke Rothenberger met Geisha met een totaal van 1958 punten. Esmee Donkers en Chaina noteren een vijfde plaats, terwijl Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star nog een negende plaats weten te noteren.
Bij de Junioren is het Daphne van Peperstraten die met 2056 punten aan de leiding gaat met haar Greenpoint's Cupido. Zij blijft daarmee voor op de Duitse Rebecca Horstmann die met 1873 punten op een tweede plaats volgt. Op een achtste plaats vinden we hier nog Zoë Kuintjes met Primeval Brittsion en een negende plaats voor Florence Siemer met Zidane. Sem Stiener weet zich met Waldemar nog op een tiende plaats te nestelen.
In de Children-categorie gaat de Russische amazone Olga Arzhaeva aan de leiding met Ronaldinyo met een totaal van 1917 punten. Met 1848 punten is het vervolgens Sanne van der Pols met Excellentie die op de tweede plaats eindigt. De top drie wordt compleet gemaakt door Lara van Nek met Fariska.
Klik hier voor de volledige ranking