Wout-Jan van der Schans kon rekenen op Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve) om de winnende tijd van 58,11 seconden neer te zetten. Hiermee was hij zo'n twee seconden sneller dan Christoph Obernauer die met Clooney 57 (v. Cornado Nrw) tweede eindigde met een tijd van 60,78 seconden. Gerfried Puck en Copacabana (v. Lifestyle) vervolledigden het podium in 61,23 seconden. 

Luca Coata (Cassirana Del Rilate) werd vierde en verwees hiermee Jens Nijs (Olympic van het Merrethof) naar de vijfde plek. 

In het tweede klassement van deze Silver Tour 1.40m rubriek liet van der Schans (For The Moment) wederom van zich horen en scoorde hij een vijfde plaats. 

Ook Jody van Gerwen in uitstekende doen op Italiaanse bodem 

In het tweede klassement van de Gold Tour 1.45m Grand Prix kwalificatie scoorde Wout-Jan van der Schans (Haretto) een zevende plek. Vervolgens zorgde ook Jody van Gerwen (Quatta Nh Z) voor sterke prestaties en eindigde ze knap vierde in de Silver Tour 1.35m rubriek. Amber Fijen (Kerlina) klasseerde zich dan weer in de Silver Tour 1.30m proef. Vervolgens was het ook de beurt aan de jonge paarden waar Wout-Jan van der Schans (A.S. Lana Del Rey) bij de zesjarigen een vierde plek verzekerde. Ook Jody van Gerwen (Ccstud's Larasina) liet hier van zich horen met een negende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.