Het doek viel in Wuustwezel over de zaterdagavond met de CSI2* 1m30 rubriek. Plaatselijke combinatie Roy van Beek moest in het zadel van Celebrity - H (Comme il Faut) nipt de overwinning uit handen geven. Het was Wout-Jan van der Schans die op A.S Eden (For Fashion) vijf honderdsten sneller was en de overwinning daarmee op zak had. 

Van der Schans pakt brons in Kleine Grote Prijs

Voor deze tweesterren uitdaging zadelde Appelen de 10-jarige Charlie Chaplin 29. Met de zoon van Chaloubet werkte hij de tweede fase af in een tijd van 25,85s. Mathias Hazebroek liet op de Toulon nakomeling Jurre van fokker Guy Wouters de op één na beste tijd noteren en kruiste de eindmeet in 26,42s. Wout-Jan van der Schans drukte zijn stempel op de derde plaats met de KWPN hengst Jager (Numero Uno), zij finishten in 26,76s. 

Gilles Thomas had de 8-jarige Zangersheide merrie Moonflower J&F Champblanc Z (Montender) onder het zadel en eiste de vierde plaats op met een tijd van 27,13s. Wat verder op tien finishte de KWPN merrie Kendra HL. De 9-jarige dochter van Carrera VDL zat onder het zadel bij Dayro Arroyave. 

Resultaten