De 1.45m Gold rubriek werd rechtstreeks op tijd verreden. Met ongeveer de helft van de combinaties die foutloos bleef, wist Amber Fijen een klassering af te dwingen. In het zadel van Halla (v. Emerald) bleef de amazone foutloos in een tijd van 63,96 en werd elfde. Kristaps Neretnieks won met Came On (v. Comme Il Faut) in een tijd van 55,12. Evan Coluccio volgde op twee met Ombre van 't Zorgvliet (v. Emerald van 't Ruytershof) voor Inge Carton en Quality Star Z (v. Quality Time). 

Silver Tour 1.35m

Roosje Brouwer en de 10-jarige New-Livia Van 'T Roth (v. Non Stop) sprongen in 57.92 seconden naar de winst. Brouwer was slechts één honderdste sneller dan de Belg Alexander Kumps die tweede werd, hij zadelde Chac - Lisco Z (v. Chacco-Blue). De Zweed Pontus Westergren vervolledigde de top drie met Filourado PS (v. Loro Piana Filou de Muze).

Net buiten de top drie reed de DeensKamilla Ladefoged Rasmussen naar plaats vier met onder het zadel My Boy 26 (v. Mylord Carthago*HN) en de Zweedse Carole Lessine werd vijfde met Ascott des Vaux (v. Diamant de Semilly).

Silver -1m40 Qualifier Final

In de 1m45 Grand Prix kwalificatie wist Roosje Brouwer een top tien plaats neer te zetten. Ze reed naar de achtste plaats met I-Star (v. Big Star).

Kristaps Neretnieks en de 10-jarige Came ON (Comme Il Faut) sprongen in 55,12 seconden naar de winst. Op ruim één seconde verschil volgde Evan Coluccio met de 9-jarige BWP-ruin, Ombre Van 't Zorgvliet (Emerald). Samen met Marthe Heudens haar voormalige ruin verwees Coluccio de Belgische Inge Carton naar de derde plek.

Naast Brouwer plaatste ook Bas Moerings zich en werd met Jesther (v. Cardento 933) elfde.  

Gold 1.40m

Over 1.40m was het opnieuw Fijen die voor het beste resultaat zorgde. Ze stuurde de achtjarige ruin Popstar Van'T Eigenlo (v. Comme IL Faut 5) foutloos rond en was met een tijd van 30.56 seconden goed voor een zevende plaats. In het zadel van Ishiblue F (v. VDL Zirocco Blue) kon Fijen zich net niet een tweede keer plaatsen en strandde met drie tijdsfouten op achttien.

Proefwinst was voor de BWP'er Mr Uno-k Van 't Kattenheye (v. Numero Uno) met in het zadel de Amerikaan Evan Coluccio. In een tijd van 27.24 seconden wist Culuccio de Deen Mathias Nørheden Johansen en Painted rijenna (v. Pilothago) voor te blijven. De derde plaats was voor de Italiaan Giuseppe Rolli, hij zadelde Eiffel de Hus (v. Con Air).


Bekijk hier de resultaten