Bethany Vos kwam als eerste in actie en reed mee in de openingsrubriek voor ponyruiters. In het zadel van Still Got ME (v. Follow ME) zette de Nederlandse amazone haar vastberaden op het brons, van de 47 starters! Binnen de top tien zagen we nog Ava Eden van Grunsven terug op negen met Special Lady. Als laatste kon ook Noa Fransen een notering afdwingen en werd elfde op Pjotr van de Groenheuvel (v. Lars van de Groenheuvel). Ook Renske van Middendorp reed een foutloze ronde op Dollar Boy II! 

Wesley de Boer stuurt Icarinda naar het zilver

Een rubriek later was het Wesley de Boer die zijn visitekaartje kon afgeven. Bij de junioren zadelde hij Icarinda (v. Etoulon) en bleef dubbel foutloos, wat slechts twaalf van de 41 combinaties konden waarmaken. Het duo was snel genoeg om het zilver op naam te zetten. 

Milan Morssinkhof kwam tweemaal in actie maar kreeg met beide paarden een springfout aangerekend. Zijn snelle tijd op VDL Quickthago (v. Quickly de Kreisker) zorgde toch nog voor de veertiende plaats. Met Armina's Girl (v. Armitage) volgde hij op vijftien. 


Resultaten