Het was een beetje een déjà vu voor Debney en Zarina de Vidau, die slechts een paar weken geleden nog op het podium stond voor de $50.000 Helgstrand Jewellery 1.45m Grand Prix CSI2*.

"Elke ronde die we foutloos springen geeft mij en mijn paard een mooie vertrouwensboost, dus het was zeker leuk om hier terug te komen en weer de eerste plaats te kunnen pakken," zei Debney. Debney is al vier jaar partner van Zarina de Vidau, een 11-jarige CDE-merrie van Diamant de Semilly. Al vanaf het begin waren ze altijd een goede match. "Ik hou van de kleine, snelle paarden," merkte Debney op. "Je moet vrienden zijn met een merrie, en ik heb er een paar gehad waar ik een goede band mee had."

Charlie Jacobs zat Debney op de hielen met de KWPN'er Est di Palatina, die voorheen te zien was met Jeroen Dubbeldam. Het duo reed naar de tweede beste tijd van 34,39 seconden. Alberto Michan kon rekenen op KWPN'er Golden Boy VL, vroeger in de ring met Daan van Geel, om de derde beste tijd van 34,44 seconden neer te zetten. 

Bron: Persbericht Palm Beach Equestrian Center 
Foto: 
Persbericht Palm Beach Equestrian Center/ © Sportfot