Hij was hiermee net geen seconde sneller dan Patrick Lemmen die met Full Option van't Zand (v. Flamingo K) op de tweede plaats eindigde. Dit duo noteerde een foutloze ronde achter hun naam en finishte in 40,34 seconden. Leopold van Asten maakte het podium compleet. Hij kon in het zadel van VDL Groep Falco (v. Clearway) een foutloze ronde springen in 40,54 seconden. 

Frank Schuttert (Kinky Boy van het Gildenhof) en Fabienne Roelofsen (Roelofsen Horse Trucks Eldorado) maakten de volledig Nederlandse top vijf compleet. 

CSI1* Grand Prix

Eerder vandaag was er ook al een Nederlandse overwinning in de CSI1* Grand Prix. Hier reed Frank Schuttert naar de overwinning in het zadel van Hemerald (v. Emerald). Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 37,35 seconden. Katrin Eckermann volgde met Tiamo Z (v. Otangelo) op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 39,74 seconden. Leopold van Asten en VDL Groep Iron Z (v. Charisma Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,90 seconden.

Annelies Vorsselmans (Madison) en Julie Houtzager-Kayser (Irsina Blue) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten