De ruiters moesten guur weer doorstaan met opnieuw hevige regenval in de Slovaakse hoofdstad. Maar een beetje regen hield de finalisten niet tegen om te knallen. Vincent Dings kon rekenen op de twaalfjarige Cream Couleur Z (v. Cream On Top) om deze overwinning binnen te halen. In de barrage kreeg hij het gezelschap van landgenoot Leopold van Asten. Hij kwam aan de start met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno) en kwam op vijf te staan!

De Zweedse Stella Röhlcke zette ook op Nederlandse paardenkracht in en sprong op Delina (v. Verdi TN) naar het brons. Voor hen op twee stond de Zwitserse Bryan Balsiger, die in actie kwam met Chelsea Z (v. Chellano Alpha Z). 


Resultaten


In de afsluitende rubriek van Bratislava was het opnieuw Vincent Dings die zich liet gelden. Op de rug van Je T'Adore (v. Carrera VDL) zette de Nederlander zich comfortabel op het podium en voorkwam een volledig Slovaaks gedomineerde top drie. Voor de negenjarige KWPN merrie en Dings was er het zilver! Dings was opnieuw de enige Nederlander aan de start.

Op plaats vijf kwam de KWPN merrie Joey (v. Dexter) nog onder de Italiaan Giacomo Bassi. 


Resultaten