De CSI 1* 1.10m rubriek werd gewonnen door de Duitse amazone Naomi Himmelreich. Met Nashville Tennessee 2 (v. Nashville WH) pakte ze het goud in een tijd van 49,63 seconden. Valérie Maupas was bijna drie seconden trager en werd tweede met haar Bidjiz de Guibail (v. Rokfeller de Pleville Bois Margot). De Portugees Luis Felipe Costa vervolledigde met Indoctra en een tijd van 54,38 seconden het podium. Neele Annabell Siebel werd voor Duitsland vierde. Hiervoor kon ze rekenen op Log In 4 (v. Lancer II). Ierland levert met Lauren Allport en Argus Van Orshof Z (v. Armitage) de vijfde geklasseerde. 

Yoni van Santvoort wist zich twee maal te klasseren. Met Kinky Girl (v. Alano) staat ze op 7, met Ambler Gambler (v. Colander 2) op 8. Jeroen Bruens viel net naast de top tien en eindigt zo met zijn Tyson's Especial Z (v. Tyson) op de elfde plaats. 

Deze twee landgenoten zien we ook in de klassering van de 1.20m proef. Dit keer was van Santvoort met haar Avicii (v. Cristallo) en 34,74 seconden net iets te traag voor Armin Himmelreich. De Duitser schrijft de proef op zijn naam met Chanteur de Noir en een tijd van 33,34 seconden. Het brons is voor Mathilde Longy met Souvenir du Clochet en 36,81 seconden. Emily Llewellyn en Chaskall (v. Stenograph) worden vierde, Antonio Mariñas Soto en Iep (v. Zambesi) vijfde. 

Jeroen Bruens wordt met Jhess (v. Namelus R) twaalfde in deze rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.